Dev Patel o tome kako je slomio ruku na njegovom rediteljskom debiju: Sve što je moglo, pošlo je po zlu

"Rekao sam svom producentu 'Ne govori ništa. Samo nastavimo da snimamo'", prisjetio se glumac

1747 pregleda 0 komentar(a)
Dev Patel u filmu "Monkey Man", Foto: Printscreen YouTube
Dev Patel u filmu "Monkey Man", Foto: Printscreen YouTube

Dev Patel je ostvario svoj rediteljski debi sa dugometražnim filmom "Monkey Man", a snimanje je završio sa nekim nezaboravnim uspomenama, među kojima je i slomljeni zglob ruke.

Glumac poznat po ulozi u filmu "The Slumdog Millionaire" u emisiji "The Tonight Show starring Jimmy Fallonom" prisjetio se da je nezgoda sa rukom desila tokom snimanja prve akcione scene za njegov film.

"Sve što je moglo poći po zlu, pošlo je po zlu. U prvoj akcionoj sceni, u suštini, ja sam lutka za testiranje sudara koju moj saigrač koristi da razbije svaki komad porculana u tom kupatilu, i samo sam čuo kako je moja ruka pukla.

Pomislio sam 'Ovo nije dobro'", rekao je u glumac i novopečeni reditelj.

"I znao sam, znate, imate 450 ljudi na ostrvu, i ako ja padnem, film pada... Rekao sam svom producentu 'Ne govori ništa. Samo nastavimo da snimamo.'

Do kraja dana, moja ruka bila je poput slonovog stopala. I nismo si mogli priuštiti da stavimo gips i sredimo to uz pomoć efekata", dodao je Patel.

On je ispričao da je zbog toga što se snimanje filma događalo tokom kovid pandemije, dobio "jeftin privatni medicinski avion i odletio u Džakartu te iste noći".

"Zapravo, odmah sam se vratio na set sljedeći dan, i bacao sam se i odbijao od prozora. A ekipa je napravila majicu sa randgenskim snimkom na rukavu", dodao je Patel.

"Monkey Man" će biti u bioskopima od 5. aprila.

Bonus video: