Skot: Prestanite da gledate "Fleabag", uradite nešto bolje sa svojim životima

"To je sjajna serija, svi je volimo, ali dajte molim vas, dozovite se sebi", poručio je glumac

2130 pregleda 0 komentar(a)
Endru Skot u seriji "Fleabag", Foto: Printscreen YouTube
Endru Skot u seriji "Fleabag", Foto: Printscreen YouTube

Glumac Endru Skot poručio je kroz šalu fanovima koji i dalje gledaju voljenu i hvaljenu seriju "Fleabag" pet godina nakon što se završila da "rade nešto bolje" sa svojim životima.

Serija koju je napisala Fibi Voler Bridž trajal je dvije sezone, a Skot je igrao privlačnog sveštenika u kojeg se protagonistkinja zaljubljuje.

Njegov lik postao je favorit fanova, a serija je dobila brojne pohvale za scenario, glumu i prikaz odnosa lika iz naslova i pomenutog sveštenika. Posebno je druga sezona pratila njihovu zabranjenu ljubavnu aferu koja nije imala skroz srećan kraj.

Glumca, kojeg je nedavno kritika nahvalila za ulogu u drami "All of Us Strangers", pitali su u intervjuu za "Entertainment Weekly" koji bi savjet dao gledaocima koji i dalje ne mogu da odustanu od gledanja serije "Fleabag". Skot je kroz smijeh kazao da im je potrebno da izađu i udahnu malo svježeg vazduha.

"Prestanite da gledate. Prestanite da plačete. Prestanite da plačete u svojoj sobi sa zatvorenim zavjesama. Uradite nešto bolje sa svojim životom. To je sjajna serija, svi je volimo, ali dajte molim vas, dozovite se sebi. Raširite zavjese i izađite napolje", dodao je Skot, koji igra glavnu ulogu u novoj Netfliksovoj seriji "Ripley", baziranoj na krimi romanu Patriše Hajsmit "Talentovani gospodin Ripli".

Bonus video: