Tvorci serije "South Park" će sarađivati sa Kendrikom Lamarom na novom filmu

Komedija prikazuje sudar prošlosti i sadašnjosti kada crnac koji glumi roba u muzeju žive istorije otkrije da su preci njegove bijele djevojke nekada posjedovali njegove pretke

5034 pregleda 0 komentar(a)
Kendrik Lamar, Foto: Printscreen YouTube
Kendrik Lamar, Foto: Printscreen YouTube

Tvorci popularne animirane serije "South Park" Trej Parker i Met Stoun udružiće snage sa reperom Kendrikom Lamarom i rediteljem Dejvom Frijem u radu na novoj igranoj komediji čija premijera je zakazana za 4. jul naredne godine.

FIlm će izaći pod okriljem Paramount Picturesa, a imaće žestoku konkurenciju, jer će u istom periodu izaći "Jurassic World 4" i "Superman". Novo ostvarenje Parkera i Stouna najavljeno je na CinemaCon prezentaciji Paramounta, gdje su takođe prikazani trejleri za predstojeće filmove "Smile", "Sonic the Hedgehog" i "Gladiator".

"U pitanju je jedan od najsmješnijih i najoriginalnijih scenarija koje sam ikad pročitao i biće vatrometa sigurno", kazao je izvršni direktor Paramounta Brajan Robins.

Komedija koju je napisao Vernon Četmen prikazuje sudar prošlosti i sadašnjosti kada crnac koji glumi roba u muzeju žive istorije otkrije da su preci njegove bijele djevojke nekada posjedovali njegove pretke. Lamar, Fri, Stoun i Parker će biti producenti na ovom projektu.

Osim ovog filma, iz Paramounta su najavili i da će ponovo pokrenuti franšizu "Scary Movie", poznatu po karikiranju popularnih horor naslova.

Bonus video: