"The Night Manager" dobija još dvije sezone, Hidlston ponovo u glavnoj ulozi

Početak snimanja očekuje se kasnije ove godine, a radnja će pratiti glavnog lika Džonatana Pajna osam godina nakon eksplozivnog finala prve sezone

3659 pregleda 1 komentar(a)
Tom Hidlston u seriji "The Night Manager", Foto: Printscreen YouTube
Tom Hidlston u seriji "The Night Manager", Foto: Printscreen YouTube

Hvaljena serija "The Night Manager" dobiće još dvije nove sezone, a Tom Hidlston će ponovo igrati glavnu ulogu, javlja "Variety".

Početak snimanja očekuje se kasnije ove godine, a radnja će pratiti glavnog lika Džonatana Pajna osam godina nakon eksplozivnog finala prve sezone, koja je inspirisana likovima iz Džon la Karovog istoimenog romana.

Tvorac serije Dejvid Far će napisati i nastavke, a vlasnik BAFTA nagrade Džordži Benks Dejvis (poznat po seriji "I Hate Suzie") će režirati svih šest epizoda druge sezone. Hju Lori, koji je igrao glavnog negativca u prvoj sezoni, sada se vraća u ulozi izvršnog producenta.

Prva sezona serije "The Night Manager" osvojila je dva Emija i tri Zlatna globusa, među kojima je i onaj za najboljeg glumca koji je otišao u ruke Hidlstonu.

"Prva sezona serije je jedan od projekata koji su za mene bili najviše kreativno ispunjavajući od svih na kojima sam radio. Dubina i kompleksnost Džonatana Pajna bili su i biće uvijek uzbudljiv izazov. Jedva čekam da ponovo radim sa starom ekipom, kao i sa Džordži Benks Dejvisom kako bismo ispričali sljedeće poglavlje naše priče", izjavio je Hidlston.

Bonus video: