Serija "Heroes" dobija nastavak, traži se kupac

"Heroes" je prvobitno prikazana na NBC-u u četiri sezone od 2006. do 2010, a govorila je običnim ljudima koji otkrivaju da imaju natprirodne sposobnosti i koji moraju raditi zajedno kako bi zaustavili katastrofalne opasnosti

1563 pregleda 0 komentar(a)
Iz serije "Heroes", Foto: Printscreen YouTube
Iz serije "Heroes", Foto: Printscreen YouTube

Popularnoj TV seriji "Heroes" biće ponovo udahnut život. Novu inkarnaciju serije pod nazivom "Heroes: Eclipse" napisaće njen tvorac Tim Kring, a radnja će biti smještena u period godinama nakon originala, javlja "Deadline".

"Heroes" je prvobitno prikazana na NBC-u u četiri sezone od 2006. do 2010, a govorila je običnim ljudima koji otkrivaju da imaju natprirodne sposobnosti i koji moraju raditi zajedno kako bi zaustavili katastrofalne opasnosti.

Serija je nagrađivana Zlatnim globusima, Emijima i BAFTA nagradama. Mini serija "Heroes Reborn" izašla je 2015, a takođe je bila smještena u period nakon originala. "Heroes: Eclipsed" donijeće nove likove koji će predstavljati posljednji korak u ljudskoj evoluciji, a uključiće kako poznate, tako i nove zlikovce.

"Deadline" javlja da se serija trenutno nudi kupcima, među kojima su striming servisi, kao i pomenuti NBC.

"Uvijek sam osjećao da je taj brend dovoljno elastičan i premisa dovoljno široka da bi mogao univerzum serije da se proširi. U pitanju je serija o običnim ljudima sa neobičnim moćima koji moraju da spasu svijet. Mislim da možemo da ispričamo još priča, kako sa poznatim likovima, tako i sa novima", rekao je Kring 2015. u jednom intervjuu.

Bonus video: