Novi film o Džejmsu Bondu snimaće se u Dubrovniku

Iako je Krejg prije dvije godine rekao kako više neće glumiti Bonda, nedavni izvještaji pokazali su kako će glumac ipak zadržati legendarnu ulogu
0 komentar(a)
Danijel Krejg, Foto: Beta/AP
Danijel Krejg, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.07.2017. 15:36h

Novi nastavak filma o najpoznatijem agentu Džejmsu Bondu počeće da se snima krajem godine i to u komšiluku, tačnije Hrvatskoj. Prema pisanju Mirrora, Danijel Krejg koji će glumiti i u nastavku, mogao bi se boriti na obalama Dubrovnika protiv slijepog negativca.

"Shatterhand" je jubilarni, 25. po redu film o agentu 007. Iako je Krejg prije dvije godine rekao kako više neće glumiti Bonda, nedavni izvještaji pokazali su kako će glumac ipak zadržati legendarnu ulogu.

Ovo neće biti prvi put da se film o Bondu snima u Hrvatskoj. Film "From Russia with love" snimao se 1963. godine u Zagrebu i Beogradu kada je agenta 007 glumio legendarni Šon Koneri.

Producenti Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli su kazali kako se nadaju da će "Shatterhand" biti odličan nastavak na "Spectre". Kako pišu strani mediji, oni su se naljutili jer je gradonačelnik Dubrovnika otkrio kako traže dozvolu za snimanje u ovom gradu.

Film "Shatterhand" biće tradicionalno prikazan prvo u Velikoj Britaniji u novembru 2019. godine, a zatim u Americi i ostatku svijeta.

Bonus video: