Đankarlo Espozito priznao da je planirao sopstveno ubistvo

Glumac najpoznatiji po ulozi Gasa Fringa u seriji "Breaking Bad", bio je blizu bankrota 2008.

4356 pregleda 0 komentar(a)
Đankarlo Espozito kao Gustavo Fring u seriji "Breaking Bad", Foto: Printscreen YouTube
Đankarlo Espozito kao Gustavo Fring u seriji "Breaking Bad", Foto: Printscreen YouTube

Američki glumac Đankarlo Espozito priznao je da je razmišljao da organizuje sopstveno ubistvo kako bi unaprijedio finansijsku situaciju svoje porodic

Glumac najpoznatiji po ulozi Gasa Fringa u seriji "Breaking Bad", bio je blizu bankrota 2008. i priznao je da je bio toliko očajan, da je pokušavao da osmisli svoje ubistvo kako bi njegova porodica - četiri kćerke i bivša supruga Džoj - dobili novac od njegovog životnog osiguranja.

"Pitao sam se da li ljudi dobijaju životno osiguranje ako počine samoubistvo. Moja supruga nije znala zašto sam postavljao takva pitanja. Počeo sam da pravim planove. Ako me neko slučajno udari, moja djeca bi dobila novac od osiguranja. Imam četvoro djece, želio sam da imaju život. Bio je to težak trenutak, bukvalno sam razmišljao o samouništenju kako bi oni mogli da prežive. Toliko sam nisko bio pao", prisjetio se glumac u intervjuu za SiriusXM.

Godinu kasnije dobio je ulogu Gasa Fringa u kojoj je briljirao, a ponovio je u seriji "Better Call Saul", spinofu "Breaking Bada".

Bonus video: