Elizabet Mos zamalo slomila kičmu na snimanju serije "The Veil"

Glumica je kazala da je srećna što je bila u prilici da ponovo snimi scenu u Istambulu, ovog puta kako bi trebalo

2437 pregleda 0 komentar(a)
Elizabet Mos, Foto: Printscreen YouTube
Elizabet Mos, Foto: Printscreen YouTube

Snimajući akcionu scenu za njenu novu špijunsku seriju "The Veil", američka glumica Elizabet Mos slomila je pršljen na kičmi i bila toliko ozbiljno povrijeđena da je morala da ostane da leži na krovu jedne zgrade u Istanbulu dva sata.

Vlasnica Emi nagrade najpoznatija po ulogama u serijama "Ljudi sa Menhetna" i "Sluškinjina priča" pričala je o nezgodi za "Variety", uoči premijere serije 30. aprila. U novoj seriji Mos igra Imodžen, agenta MI6 na tajnom zadatku koji pokoušava da zaustavi teroristički napad koji ISIS planira u Sjedinjenim Državama. U drugoj epizodi ona bježi od napadača na krovu Velikog bazara u Istanbulu.

"Scena koju vidite u seriji je zapravo drugi put da smo je snimili, šest sedmica kasnije. Prvi put kad smo snimali sam udarila u zid na pogrešan način, recimo to tako, i završila sam ležeći par sati na krovu", kazala je glumica. Ipak, nije odustajala od snimanja, pa je već sjutra snimila još jednu scenu, mada joj je kretanje bilo ograničeno.

"Sljedećeg dana smo snimali na aerodromu, to su scene koje ćete vidjeti na aerodromu u Parizu, a meni je tu zapravo praktično slomljena kičma", prisjetila se glumica i dodala da je srećna što je bila u prilici da ponovo snimi scenu u Istambulu, ovog puta kako bi trebalo, rekla je.

Bonus video: