Alfred Molina kroz suze: Mom ocu nikad nije bilo jasno zašto sam odabrao glumački posao

Ovo se dešavalo mnogo prije nego što je Molina postao glumac poznat po ulogama poput Doktora Okotpusa u "Spajdermenu 2" i nominacija za Tony i BAFTA nagrade, što njegov otac nije doživio da vidi

7521 pregleda 1 komentar(a)
Alfred Molina u filmu "Spajdermen 2", Foto: Printscreen YouTube
Alfred Molina u filmu "Spajdermen 2", Foto: Printscreen YouTube

Pričajući o tome kako je razočarao oca kada je kao mlađi odbio da radi kao menadžer restorana kako bi ganjao glumačku karijeru, Alfred Molina se rasplakao tokom intervjua za "Vanity Fair" koji je postao viralan.

Ovo se dešavalo mnogo prije nego što je Molina postao glumac poznat po ulogama poput Doktora Okotpusa u "Spajdermenu 2" i nominacija za Tony i BAFTA nagrade, što njegov otac nije doživio da vidi.

"Kad sam bio veoma mlad, otac mi je sredio posao konobara u restoranu gdje je radio. Bio sam dobar konobar i ponuđena mi je obuka za menadžera. Odbio sam to zbog glumačkog posla. Otac me pitao koliko novca dobijam od tog posla, rekao sam mu 15 hiljada sedmično. Njemu nije bilo jasno zašto odbijam zaradu od 30 do 35 hiljada. Gledao me kao da sam lud, kao da me ne prepoznaje. Jedino što sam mogao da mu kažem je da je to ono što volim.

Nikad me nije skroz razumio. Razočarao sam svog oca. Da. Da je živio malo duže, shvatio bi da nisam uzalud trošio vrijeme", ispričao je Molina, a zatim napravio dugu pauzu pokušavajući da se suzdrži da ne zaplače.

Molina je sve do očeve smrti smatrao da se nije uopšte interesovao za njegovu glumačku karijeru.

"Moj otac i ja nikad nismo pričali o mom poslu... Nismo imali takav odnos. Kad je preminuo, otišao sam u Španiju na sahranu i bio sam sa njegovom udovicom i ona je izvukla kofer put isječaka i fotografija iz magazina i pisama ljudi koji su mu rekli da su me gledali. On je čuvao sve te stvari, ali nikad nije pričao o tome", ispričao je glumac.

Bonus video: