Kevin Spejsi želi da se vrati glumačkom poslu

Glumca su nedavno branile njegove kolege Šeron Stoun i Lijam Nison. "Lično, našoj industriji on nedostaje i nedostaje mnogo", izjavio je Nison za britanski "Telegraph"

1772 pregleda 0 komentar(a)
Kevin Spejsi, Foto: Reuters
Kevin Spejsi, Foto: Reuters

Poznati američki glumac Kevin Spejsi nada se da će se vratiti glumačkom poslu. On je u intervjuu za "NewsNation", nakon nedavnog izlaska dokumentarne serije u kojoj su se pojavile nove optužbe na njegov račun za seksualno zlostavljanje, kazao da se nada da će pokazati da je "slušao i naučio".

"U jednom trenutku želim da se vratim na posao", izjavio je glumac kojeg je više muškaraca optužilo za zlostavljanje, nakon što je 2017. Entoni Rep izašao u javnost sa sličnom tvrdnjom da ga je Spejsi napastvovao kad je imao 14 godina. Sud je nakon postupka proglasio Spejsija nevinim u tom slučaju 2022.

Glumca su nedavno branile njegove kolege Šeron Stoun i Lijam Nison. "Lično, našoj industriji on nedostaje i nedostaje mnogo", izjavio je Nison za britanski "Telegraph".

Spejsi je poručio medijima da se okrenu "iskrenom izvještavanju" u vezi sa njim i dodao da je morao da vrijedno da radi kako bi ponovo izgradio povjerenje koje su neki izgubili u njega.

"Na neki način, moj cilj se promijenio. Nekad sam želio da budem najbolji glumac, a sad želim da pokažem da sam čovjek velikog karaktera", kazao je on.

Bonus video: