Hju Džekmen pristao da igra u "Deadpool" filmu prije nego što je obavijestio menadžera: Znao sam da fanovi to žele

"Kad sam rekao da sam gotov sam tom ulogom, zaista sam mislio da jesam. Ali u mojoj glavi, još od kad sam vidio prvi 'Deadpool' razmišljao sam da ta dva lika moraju da se spoje", kazao je glumac

6001 pregleda 0 komentar(a)
Hju Džekmen, Foto: Shutterstock
Hju Džekmen, Foto: Shutterstock

Poznati glumac Hju Džekmen obavezao se da će ponovo igrati Vulverina u trećem "Deadpool" filmu prije nego što je obavijestio svog menadžera. On je ovo otkrio u razgovoru za "Fandango".

Australijski glumac je kazao da je donio sponatnu odluku, nakon što je lik Vulverina ubijen u filmu "Logan" iz 2017.

"Bio sam na putu, vozio se i poput munje me je duboku utrobi pogodilo shvatanje da želim da radim ovaj film sa Rajanom Rejnoldsom... Kad sam rekao da sam gotov sam tom ulogom, zaista sam mislio da jesam. Ali u mojoj glavi, još od kad sam vidio prvi 'Deadpool' razmišljao sam da ta dva lika moraju da se spoje. Znao sam da fanovi žele to", objasnio je Džekmen.

"Nisam mogao da dočekam da dođem kući, a čim sam stigao, nazvao sam Rajana i rekao mu 'ajde da uradimo to'. Nisam zvao ni menadžera, nikoga", dodao je glumac.

Nisu, međutim, svi bili oduševljeni ovom idejom. Predsjednik Marvel studija Kevin Fajgi je upozorio Džekmena da je sa "Loganom" imao savršen kraj njegove istorije sa likom Vulverina i da bi mogao da to pokvari. Ono što je ubijedilo Fajgija je Džekmenova ideja da ne igra verziju Vulverina koju fanovi znaju iz "X-Men" filmske franšize.

"Ovaj film će prikazati drugačiju stranu Vulverina koju još nismo vidjeli", objasnio je glumac.

FIlm "Deadpool and Wolverin" naći će se u bioskopima 26. jula.

Bonus video: