Anja Tejlor-Džoj: Bila je čast nastaviti priču o Furiosi

"Prvi put kad sam razgovarala sa Džordžom, pitao me koliko vratolomija želimo da odradimo. Rekla sam mu da ću uraditi sve što će me pustiti da uradim", kazala je ona

4091 pregleda 0 komentar(a)
Anja Tejlor-Džoj u filmu "Furiosa: A Mad Max Saga", Foto: Printscreen YouTube
Anja Tejlor-Džoj u filmu "Furiosa: A Mad Max Saga", Foto: Printscreen YouTube

Glumica Anja Tejlor-Džoj kazala je da je uživala u fizičkim elementima njene uloge u filmu "Furiosa: A Mad Max Saga".

Glumica koja je igrala naslovnog lika u prednastavku distopijske franšize Džordža Milera u razgovoru za "SFX" magazin je kazala kako je gurala sebe do krajnjih granica zbog filma.

"Prvi put kad sam razgovarala sa Džordžom, pitao me koliko vratolomija želimo da odradimo. Rekla sam mu da ću uraditi sve što će me pustiti da uradim", kazala je ona.

"Uvijek su me uzbuđivale prilike da radim nešto fizički kao u ovoj ulozi. Prvog dana su me odvezli bogu iza nogu u Kaliforniji i dali mi raspali automobil i rekli mi da radim sa njim što želim", prisjetila se glumica.

Ona je istakla da je veliki fan prethodnog filma "Mad Max: Fury Road" iz 2015. i da joj je bila čast dobiti tako posebnu ulogu nakon što je vidjela kako Šarliz Teron tumačila ulogu Furiose u pomenutom ostvarenju.

"Gledala sam taj film kao fan i zaljubila se u njega. Iskreno, kad se osvrnem na moja filmska iskustva, ovo se ističe, jer sam znala da sam vidjela remek djelo... Njen dolazak na naše ekrane prije 10 godina je pokrenulo novu eru u predstavljanju žena na ekranima i ulogama koje mogu dobiti. Zato je predivan osjećaj biti u mogućnosti da nastavim njenu priču", izjavila je Tejlor-Džoj.

Bonus video: