Met Grejning sprema novu seriju

remijera serije u kojoj glavnim likovima glasove pozajmljuju Abi Džejkobson, Net Fakson i Erik Andre, biće naredne godine
77 pregleda 0 komentar(a)
Met Grejning, Foto: Shutterstock
Met Grejning, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.07.2017. 09:54h

Gigant internet video produkcije Netflix je od kreatora planetarno popularne animirane serije "Simpsonovi" Meta Grejninga naručio novu seriju - animiranu fantaziju za odrasle.

Rezultat je 20 epizoda serije koja je nazvana "Razočaranje" (Disenchantment).

U opisu ovog projekta se navodi da će gledaoce "odvesti u srednjovjekovno kraljevstvo Zemlje snova (Dreamland), gdje će moći da prate avanture mlade princeze alkoholičarke Bin, njenog odlučnog pratioca vilenjaka Elfa i princezinog ličnog demona Lusi.

Ovaj bizarni trio će se susretati sa orgijama, duhovima, harpijama, đavolčićima, trolovima, morževima i sa mnogo raznih budalastih ljudi".

"Konačno, 'Razočaranje' će biti priča o životu i smrti, ljubavi i seksu, i o tome kako da ne prestanete da se smijete u svijetu punom patnje i idiota, uprkos tome šta vam stariji ili čarobnjaci ili neke druge budale govorile", izjavio je Grejning.

Premijera serije u kojoj glavnim likovima glasove pozajmljuju Abi Džejkobson, Net Fakson i Erik Andre, biće naredne godine, a Netflix će objavljivati po deset epizoda.

Bonus video: