Emilija Klark priznala da se plašila da neće završiti snimanje "Igre prijestola"

"Kad imate povredu mozga, jer to mijenja vaš osjećaj sebe na tako dramatičnom nivou, sve nesigurnosti koje imate na radnom mjestu se učetvorostruče preko noći", ispričala je glumica

8143 pregleda 0 komentar(a)
Emilija Klark u seriji "Igra prijestola", Foto: HBO
Emilija Klark u seriji "Igra prijestola", Foto: HBO

Glumica Emilija Klark, koja se proslavila ulogom Deneris Targarjen, otkrila je da se plašila da će je izbaciti iz glumačke ekipe serije "Igra prijestola" nakon što je pretrpjela dvije moždane aneurizme.

Ona je prvi doživjela 2011, između snimanja prve i druge sezone, nakon čega je moralan a operaciju.

"Kad imate povredu mozga, jer to mijenja vaš osjećaj sebe na tako dramatičnom nivou, sve nesigurnosti koje imate na radnom mjestu se učetvorostruče preko noći. Prvi strah koji sam imala je bilo pitanje da li ću dobiti otkaz, jer će misliti da možda nisam sposobna da završim posao", ispričala je ona u intervjuu za "Big Issue".

Drugi strah je bio da će se desiti opet i to tokom snimanja.

"Sjećam se da sam mislila: ako ću da umrem, bolje da umrem na televiziji", ispričala je glumica.

Ona jeste doživjela drugu moždanu aneurizmu 2013. i ponovo je pošla na operaciju, a 2022. u jednom intervjuu je otkrila da je ostala "bez dobrog dijela" mozga tokom tog procesa.

"S obzirom na veličinu parčeta mozga koji više ne mogu da koristim, nevjerovatno je da mogu da pričam i dalje i živim moj život normalno bez posljedica. Ja sam jedna veoma, veoma mala manjina ljudi koji mogu to da prežive", kazala je glumica.

Bonus video: