Crnogorski film "Igla ispod praga" na Brač Film Festivalu

Osim crnogorskog filma, na festivalu će se prikazati i hrvatski film Ministarstvo ljubavi i francuski Projekt: Zajedno, predstavljen na prošlogodišnjem festivalu u Kanu
79 pregleda 0 komentar(a)
Brač Film Festival, Foto: Brač Film Festival
Brač Film Festival, Foto: Brač Film Festival
Ažurirano: 25.07.2017. 16:05h

Crnogorski dugometražni prvijenac "Igla ispod praga", režisera, scenariste i producenta Ivana Marinovića, na programu je 3. Brač Film Festivala, koji će se održati od 10. do 12. avgusta u Supetru na ostrvu Braču.

Osim crnogorskog filma, na festivalu će se prikazati i hrvatski film Ministarstvo ljubavi i francuski Projekt: Zajedno, predstavljen na prošlogodišnjem festivalu u Kanu.

"Internacionalna ekipa koja broji preko 60 mladih entuzijasta boraviće tokom Festivala u Supetru i učestvovati na radionicama, projekcijama, predavanjima i okruglim stolovima", saopštili su organizatori.

Mlade filmske umjetnike podržaće i autori dugometražnih filmova, reditelj filma Ministarstvo ljubavi, Pavo Marinković i glavni glumac Stjepan Perić. Na festival se vraća i Vinko Brešan koji će svoje iskustvo i znanje predočiti kroz masterklas na temu Kako od ideje stvoriti film?, a drugu godinu za redom vraća se i uspješni srpski producent Miroslav Mogorović.

Projekcijama za djecu i nagrađivanim naslovima poput Uzbuna na Zelenom vrhu, Mali Gangster i Novi klinac BFF nastavlja odgajati najmlađe u sticanju navike odlaska u bioskop.

Tokom Festivala biće otvorena izložba fotografija "Premijere" Marijane Marinović.

Cijeli program možete pogledati OVDJE