Forbs: Ovo su najplaćenije televizijske zvijezde

Kako navodi agencija AP u tu zaradu mogu da budu uključeni i prihodi od dodatnih aktivnosti kao što su produkcija, nastupi van TV i prodaja reklamnih artikala
65 pregleda 1 komentar(a)
Forbs, najplaćenije TV zvijezde, Foto: Beta
Forbs, najplaćenije TV zvijezde, Foto: Beta
Ažurirano: 19.07.2017. 19:18h

Časopis Forbs objavio je danas spisak nekih od najplaćenijih televizijskih zabavljača na svijetu ove godine, a na vrhu liste je Doktor Fil Mekgro domaćin televizijske emisije Doktor Fil i Elen Dedženeris koja ima sopstveni šou, sa 79 miliona odnosno 77 miliona dolara godišnje zarade.

Kako navodi agencija AP u tu zaradu mogu da budu uključeni i prihodi od dodatnih aktivnosti kao što su produkcija, nastupi van TV i prodaja reklamnih artikala.

Forbsov spisak objavljen je danas, istog dana kada je britanski javni servis Bi-Bi-Si (BBC) prvi put objavio koliko zarađuju njegove najplaćenije zvijezde, a na vrhu liste je voditelj Kris Evans, s godišnjom platom većom od 2,2 miliona funti.

Na Forbsovoj listi posle Mekgroa i Dedženeris koji su na prvom i drugom mjestu najplaćenijih TV zvijezda na svetu, slijedi komičar Džeri Sajnfeld sa 69 miliona dolara, poznati kuvar Gordon Ramsi sa 60 miliona dolara, domaćin radio emisije i producent Rajan Sikrest sa 58 milina dolara.

Na šestom mjestu je komičar i zvezda sitkoma Luis Si Kej sa 52 miliona, voditeljka Džudi Šajndlin sa 47 miliona dolara, zvijezda realiti šoua Kim Kardašijan Vest sa 45,5 miliona dolara, TV producent Sajmon Kouel sa 43,5 miliona dolara i televizijski voditelj i komičar Stiv Harvi sa 42,5 miliona dolara.