"MOGU LI JA BITI JA?"

Uskoro dokumentarac koji otkriva tamnu stranu slave Vitni Hjuston

„Uspjeh vas ne mijenja, ali slava mijenja“, rekla je Vitni u jednom od intervjua
0 komentar(a)
Vitni Hjuston, Foto: Beta/AP
Vitni Hjuston, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.02.2019. 01:40h

Novi, veoma emotivan trejler za dokumentarni film "Can I Be Me" o Vitni Hjuston otkriva nove detalje iz života legendarne pjevačice, ali najavljuje i priču o tamnoj strani njene slave.

Dokumentarac za koji se priča da je intimni portret pjevačice, najavljen je trejlerom koji počinje riječima: „Uvijek će biti samo jedna Vitni Hjuston i sve što možete reći jeste da je zavisna od narkotika. Ma dajte, molim vas“.

Sudeći prema kadrovima u trejleru, u ostvarenju Can I Be Me publika će moći da vidi veliki broj fotografija, materijala sa nastupa i isječke intervjua pop dive koja je tokom impresivne karijere sedam puta nagrađena Gremijem.

Mnogi prijatelji pokojne pjevačice kažu da je Vitni imala običaj da pita: „Mogu li ja biti ja? (Can I be me, na engleskom, kako se i zove film)“. Nije uživala u slavi koju je dobila svojim nenadmašnim pjevanjem, a nikada za sebe nije mislila da je izvanredna osoba.

„Uspjeh vas ne mijenja, ali slava mijenja“, rekla je Vitni u jednom od intervjua prije nego što je pronađena mrtva u hotelskoj sobi na četvrtom spratu hotela na Beverli Hilsu u Los Anđelesu.

U dokumentarcu Can I Be Me režiser Nik Brumfild istražuje koje sile su stvorile, a potom uništile pjevačicu za koju se često govorilo da ima jedan od najboljih glasova u posljednjih 50 godina.

Dokumentarac će premijerno biti prikazan 16. juna.