Posmrtni ostaci Džudi Garland prebačeni u Holivud

Džudi Garland, glavna junakinja filmova "Čarobnjak iz Oza" i "Potraži me u Sent Luisu", umrla je 1969. godine u 47. godini
225 pregleda 0 komentar(a)
Džudi Garland, Foto: Twitter.com
Džudi Garland, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 11.06.2017. 09:48h

Posmrtni ostaci američke glumice Džudi Garland, zvijezde filma "Čarobnjak iz Oza", prebačeni su u mauzolej s njenim imenom na groblju Holivud forever.

Porodica i prijatelji Džudi Garland održali su privatnu komemoraciju na njen 95. rođendan, navodi agencija AP. Čuvena glumica sahranjena je u paviljonu koji nosi njeno ime.

Glumica je bila sahranjena u Njujorku, ali su njena djeca, Lajza Mineli, Lorna Laft i Džo Laft, odlučila da vrate majčino tijelo "nazad u Holivud".

Oni su u saopštenju dostavljenom agenciji Asošiejted pres izrazili zahvalnost milionima obožavaoca lika i djela Džudi Garland na konstatntnoj ljubavi i podršci.

Porodica je saopštila ranije ove godine da je prebacila tijelo Džudi Garland u Los Anđeles, navodeći da je njihova majka željela da bude sahranjena u blizini svoje porodice.

Džudi Garland, glavna junakinja filmova "Čarobnjak iz Oza" i "Potraži me u Sent Luisu", umrla je 1969. godine u 47. godini.

Bonus video: