Džoni Dep i Penelope Kruz u čuvenoj adaptaciji Agate Kristi

Samo jedan čovjek, tzv. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razriješio misteriju, prije nego što ubica ponovo napadne
189 pregleda 0 komentar(a)
Ubistvo u Orijent ekspresu, Foto: Screenshot (YouTube)
Ubistvo u Orijent ekspresu, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 03.06.2017. 16:12h

Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje vozom kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Nastao prema romanu jedne od najpopularnijih književnica Agate Kristi, film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ prenosi priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kojem nema nevinih.

U vozu, svi su osumnjičeni. Samo jedan čovjek, tzv. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razriješio misteriju, prije nego što ubica ponovo napadne.

Prošlo je više od četrdeset godina od originalne adaptacije čuvene misterije Agate Kristi sa Šonom Konerijem i Albertom Finijem u glavnim ulogama, hita koji je osvojio bioskopsku publiku širom svijeta. Dok je glumac Dejvid Suše postao ekvivalent za Herkula Poaroa na malim ekranima, Kenet Brana je odlučio da napravi rimejk ovog djela na velikom platnu i to sarađujući sa prvoklasnom glumačkom ekipom.

U glavnoj ulozi kultnog Herkula Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent i predvodnik sjajne glumačke ekipe među kojima su Penelope Kruz, Vilijam Defo, Džudi Denč, Džoni Dep, Mišel Fajfer, Dejzi Ridli i Džoš Ged.