Zek Snajder zbog smrti kćerke neće režirati "Justice League": Mijenja ga Džos Vidon

Studio "Vorner bros" pruža potpunu podršku Snajderovima
0 komentar(a)
Zek Snajder, Foto: Reuters
Zek Snajder, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.05.2017. 15:52h

Režiser Zek Snajder, poznat po filmskim hitovima "Čuvari" i "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika", otkrio je javnosti da je pretrpio strašnu porodičnu tragediju i da je odlučio da prekine sa svojim radom na predstojećem jesenjem blokbasteru "Justice League".

Snajderova ćerka Otum (Autumn) izvršila je samoubistvo u martu, a imala je samo 20 godina.

Snajder je režiranje "Justice League" prepustio Džosu Vidonu, koji je snimao Osvetnike (Tha Avengers).

Za smrt Snajderove kćerke znao je samo mali broj najbliže rodbine i prijatelja, a postoprodukcija filma "Justice League" odložena je u martu na dvije nedjelje. Snajder je isprva želio da se vrati snimanju.

"Razmišljao sam da bi bilo katarzično za mene da se vratim poslu i vidim da li je to način na koji da se izborim sa svime", rekao je Snajder u veoma emotivnom intervjuu, koji je, zajedno sa suprugom Deborom, dao za Holivud reporter, prenosi RTS.

"Ipak, odlučio sam da stanem sa svime kako bih bio sa svojom porodicom. Sa svojom djecom, kojima sam najpotrebniji. Svima nam je veoma teško", objasnio je Snajder.

Studio "Vorner bros" pruža potpunu podršku Snajderovima.

"Ono kroz šta oni prolaze je nezamislivo. Ja i svi u studiju mislimo na njih", rekao je predsjednik "Vorner brosa" Tobi Emerih.

Bonus video: