Aplauz u Portorožu trajao petnaest minuta

“U Portorožu je trajao punih petnaest minuta. Ipak se kod njih ne snimaju filmovi poput Bisera Bojane”, pohvalio se Karadžić, a ništa gora atmosfera nije ih dočekala ni u Trstu.
124 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 10.04.2017. 14:56h

Nakon što je film “Biser Bojane” postao najgledaniji na prostoru Crne Gore i Srbije, novo ostvarenje braće Milutina i Milana Karadžića proteklog vikenda imala je priliku da vidi publika u Sloveniji, ali i u Trstu, gdje je snimljen i jedan dio kadrova.

“Premijera je bila u Portorožu gdje je došlo preko stotinu ljudi iz Ljubljane”, pohvalio se Mima Karadžić.

“Premijeru nijesu propustili ni slovenački glumci koji su nakon projekcije filma bili oduševljeni, ali ni Crnogorci koji tamo studiraju i žive. Međutim, posebno nam je drago što su na premijeru došli studenati iz Crne Gore koji u Sloveniji najčešće studiraju medicinu. Nakon projekcije smo se malo slikali i družili sa njima”, prisjeća se Karadžić ističući da veliku zahvalnost duguje i počasnom konzulu Crne Gore u Sloveniji Vojislavu Kovaču koji je ovu promociju filma “Biser Bojane” i organizovao.

Karadžić je posebno bio ponosan na aplauz nakon projekcije filma.

“U Portorožu je trajao punih petnaest minuta. Ipak se kod njih ne snimaju filmovi poput Bisera Bojane”, pohvalio se Karadžić, a ništa gora atmosfera nije ih dočekala ni u Trstu.

“Drago nam je što na premijeri u Italiji nijesu došli samo naši ljudi, već i Italijani koje je zainteresovao film”, kazao je Karadžić.

Mima ne krije da je ponosan na kompletnu ekipu filma i priznaje da publika najviše “luduje” za mladim glumcem Slavenom Došlom.

“On nakon projekcije dobija najveće aplauze, salijeću ga obožavateljke da se slikaju, zaista je za kratko vrijeme postao velika zvijezda”, pohvalio ga je stariji kolega. No, kako se njenim replikama u filmu najviše smiju, veliki aplauz nakon prikazivanja istog dobila i Dubravka Vukotić.

“Publika je obožava i aplaudira joj, bila ona nakon filma sa nama ili ne”, otkriva Karadžić. Film “Biser Bojane” početkom maja biće premijerno prikazan u Tirani i Prištini, dok će u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj prvo biti prikazan na festivalima.

Galerija

Bonus video: