Al Paćina zamijeniće Dijego Luna

Film Brajana de Palme sa Alom Paćinom zapravo rimejk - originalni "Scarface" snimio je Hauard Hoks još davne 1932. godine
1 komentar(a)
Dijego Luna, Foto: Deadline.com
Dijego Luna, Foto: Deadline.com
Ažurirano: 02.02.2017. 15:05h

Holivud već nekoliko godina priprema novu verziju filma "Lice sa ožiljkom" (Scarface), a sada je konačno objavljeno ko će u kultnoj ulozi zamijeniti Ala Paćina!

U pitanju je meksički glumac i režiser Dijego Luna, kojeg je publika nedavno gledala u novom dijelu avanture u "Star wars" univerzumu.

Luna je jedna od glavnih zvijezda filma "Odmetnik 1: Star wars priča", a sada će se vinuti u nove visine rimejkom kultnog krimi filma o imigrantu koji postaje glavni u podzemlju.

Možda niste znali da je film Brajana de Palme sa Alom Paćinom zapravo rimejk - originalni "Scarface" snimio je Hauard Hoks još davne 1932. godine.

Trebalo je da novu verziju filma sa Lunom režira Antoan Fukva (Sedam veličanstvenih), ali je on saopštio da se povukao iz projekta kako bi se posvetio nastavku filma "The Equalizer".

Dijego se u rodnom Meksiku proslavio još kao dijete, igrajući u telenovelama, a publika ga zna iz ostvarenja "I ja tebi kevu", "Terminal", "Elizijum", "Milk" i drugim.

Bonus video: