Futuristička priča poslije TRAMPA

Izvori bliski produkcijskoj kući kazali su da se može očekivati zabavan film, sličan trileru “Escape from New York” iz 1981.
0 komentar(a)
Majkl Bej (Novina), Foto: WP.COM
Majkl Bej (Novina), Foto: WP.COM
Ažurirano: 29.01.2017. 12:54h

Poznati američki reditelj Majkl Bej produciraće futurističku filmsku avanturu smještenu u trampovsku distopiju.

Scenario koji nosi naslov “Little America“ bio je u fokusu rata studija u Holivudu, a prema navodima „Hollywood Reportera“ na kraju ga je dobio Universal Pictures za nepoznatu sumu novca.

Scenario potpisuje britanski reditelj Rouan Atale koji će takođe i režirati ovo ostvarenje, koje je smješteno u mračnu budućnost u kojoj je predsjednik SAD doveo zemlju do bankrota, zbog čega su mnogi

Amerikanci su bili primorani da emigriraju u Kini da pronađu zaposlenje nakon što je ova zemlja odlučila da naplati američka dugovanja. Priču pokreće kineski milijarder koji unajmljuje bivšeg američkog marinca da pronađe njegovu izgubljenu ćerku.

Izvori bliski produkcijskoj kući kazali su da se može očekivati zabavan film, sličan trileru “Escape from New York” iz 1981.

Atale je inače publici najpoznatiji po krimi trileru „Wasteland“ (takođe poznat i pod naslovom „The Rise“) iz 2012. Takođe je napisao scenario za film o vanzemaljskoj invaziji „Revolt“, čije snimanje sa Li

Pejsom i Berenis Marloh u glavnim ulogama je tek nedavno završeno.

Sljedeći film koji će Majkl Bej režirati je „Transformers: The Last Knight“, dok će kao producent objaviti novu verziju filma „Friday the 13th“ i novu seriju striming servisa Amazon koja će biti fokusirana na liku iz romana i scenarija popularnog autora političkih i tehno trilera Toma Klensija - Džeku Rajanu, kojeg su prethodno igrali Alek Boldvin, Harison Ford i Ben Aflek.

Bonus video: