„All Eyez On Me” premijerno u junu

Film, u kojem Tupaka glumi Demetrius Šip Mlađi, distribuiraće Lionsgate za tržište SAD, a još nije poznato kad će stići u Evropu
79 pregleda 0 komentar(a)
Tupak Šakur, Foto: Mrwallpaper.com
Tupak Šakur, Foto: Mrwallpaper.com
Ažurirano: 22.01.2017. 14:33h

Dugoočekivana ekranizovana biografija Tupaka Šakura, “All Eyez On Me”, biće premijerno prikazan u bioskopima širom Amerike 16. juna, na rođendan preminulog repera.

Film, u kojem Tupaka glumi Demetrius Šip Mlađi, distribuiraće Lionsgate za tržište Amerike, međutim vrijeme početka prikazivanja u bioskopima u Evropi, još uvijek nije poznato, piše TheWrap.

Trejler za ovaj film objavljen je 13. septembra prošle godine, na 20.- godišnjicu od smrti repera.

Film je režuirao Beni Bum, a on predstavlja život Tupaka od uzdizanja u rodnom istočnom Harlemu, do osvajanja titule hip hop zvijezde i dosezanja Holivuda.

“All Eyez On Me” bavi se i reperovim odnosom sa članovima Black Panther organizacije, kao i odnosom koji je imao sa majkom Afeni Šakur, koja je preminula u maju 2016. godine.

U ostvarenju igraju i Danai Gurira, kao Tupakova majka, Dominik L. Santana kao Šug Najt i Stefon Vašingoton, kao Paf Dedi.

Pravo iznenađenje ipak je bio Džamal Vulard, koji je pristao da reprizira ulogu Notoriusa Biga (Tupakovog prijatelja koji je postao njegov najveći suparnik) iz filma “Notorious” iz 2009. godine.

Da se biografski film o kultnom reperu snima, otkriveno je u aprilu prošle godine, kada su čalnovi The Game ekipe, objavili na Instagram nalogu da je “film o Tupaku prava stvar” te da će “učiniti da film o Bigiju izgleda kao crtani”.

Bonus video: