Pogledajte trejler za nastavak serije "Tvin piks"

Trejler traje 32 sekundi i na njemu uz muziku tipičnu za seriju prikazuju se predjeli poznati u ranijim epizodama kao i lice čuvenog agenta FBI Dejla Kupera
0 komentar(a)
Dejl Kuper, Tvin piks, Foto: Screenshot (YouTube)
Dejl Kuper, Tvin piks, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.01.2017. 16:41h

Američka kablovska televizija Showtime emitovala je trejler za nastavak kultne serije "Tvin piks" američkog reditelja Dejvida Linča, prenijeli su danas lokalni mediji u SAD. Nastavak serije od 18 epizoda prikazivaće se na toj televiziji od 21. maja, a prva epizoda će trajati dva sata.

Trejler traje 32 sekundi i na njemu uz muziku tipičnu za seriju prikazuju se predjeli poznati u ranijim epizodama kao i lice čuvenog agenta FBI Dejla Kupera koga igra Kajl Meklahlan. Serija je prikazana 1990. i 1991. godine, a zbog velikog uspjeha​ ​reprizirana je u SAD deset godina kasnije. Poslije serije, ​Linč snimio i film o "Tvin piksu" pod nazivom "Fire, Walk with me!". Snimljeno je 30 epizoda serije "Tvin piksa", koju je američki​ ​časopis TV Gajd uvrstio među 25 kultnih serija u svijetu. Radnja serije je smještena u izmišljenom gradu Tvin piksu u sjeveroistočnom dijelu američke države Vašington. Serija prati agenta Kupera i istragu smrti popularne srednjoškolke Lore Palmer, koju glumi Šeril Li.

Bonus video: