Snimaju se posljednje epizode "Lud, zbunjen, normalan" - Vijesti.me
popularna serija

Snimaju se posljednje epizode "Lud, zbunjen, normalan"

U ekipu se vratio i slavni Mustafa Nadarević, koji je krajem oktobra imao problema sa srcem

Mustafa Nadarević, Lud zbunjen normalan
Mustafa Nadarević, Lud zbunjen normalan (Foto: Vesko Belojević)

Snimanje nove sezone popularne serije “Lud, zbunjen, normalan”, nastavljeno je i u sarajevskom Domu mladih na Ilidži, uveliko se rade posljednjih osam epizoda.

Kako nam je potvrdili iz produkcijske kuće FIST, koja je zadužena za ovu seriju, snimanje će trajati do 16. decembra, a u ekipu se vratio i slavni Mustafa Nadarević koji tumači lik Izeta. Glumac je krajem oktobra imao problema sa srcem, što je nakratko prekinulo snimanje. Njemu je pozlilo na setu, nakon čega je prebačen u Klinički centar u Sarajevu gdje mu je ugrađen stent.

Zbog toga je snimanje osmog serijala u kome ćemo i ove sezone gledati Senada Bašića, Moamera Kasumovića, Emira Hadžihafisbegovića, Gorana Navojeca, Nermina Omića, Tatjanu Šojić, malo odužio. Popularnoj ekipi u novim epizodama pridružili su se hrvatski komičar Zlatan Zuhrić Zuhro i srpski glumac Ljubomir Bandović.

U prethodnom serijalu najavljeno je da Fazlinovići ginu u avionskoj nesreći, ali su spletom čudnih okolnosti uspjeli da prežive, pa će u nastavku najpopularnija balkanska familija dobiti posao oko kojeg se vrti čitava priča. Produkcijska kuća Akord biće zadužena za snimanje filma, a Faruk da bi posao završio kako treba, spreman je na sve, pa čak i da se prostituiše. U stan Fazlinovića doseljavaju se dvije nove ženske osobe - vraća se Damirova supruga Barbara, koju ovoga puta tumači mlada sarajevska glumica Džena Pinjo, a tu je i Lada profesorica klavira.

Osma sezona humorističke serije koja svakim novim serijalom obara rekorde gledanosti, imaće oko 40-ak epizoda, a počeće da se prikazuje početkom naredne godine.

 


Najčitanije iz sekcije Film/TV