Igra LineAge 2 besplatna sedam godina nakon pojavljivanja

LineAge2 je igra koja je dostigla milionski broj igrača, ali je godinama taj broj opadao. Razlog za to nije kvalitet igre, već veliki broj drugih igara koje su bile besplatne
77 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2011. 15:28h

Nakon više od sedam godina kako je NCSoft izdavačka kuća MMORPG igara predstavila igru LineAge2 ona je postala besplatna za igranje. NCsoft je najavio novi sistem igranja Free to play i najavio najveći dodatak koji treba da vrati staru slavu LineAge2, riječ je o dodatku pod imenom “Goddess of Destruction”.

LineAge2 je igra koja je dostigla milionski broj igrača, ali je godinama taj broj opadao. Razlog za to nije kvalitet igre, već veliki broj drugih igara koje su bile besplatne za igranje i samim tim stvorile konkurentnost.

Ovaj potez NCsoft kompanije je privukao veliki broj starih igrača ove igre, a očekuje se da će privući i nove igrače. Iako je igra predstavljenja 2003. godine, ona je vremenom imala dodatke s kojim se unapređivala grafika i sadržaj same igre, tako da danas ne zaostaje za ostalim igrama tog žanra.

Kakve promjene u igri donosi dodatak Goddess of destruction?

To je najveći dodatak koji u igru donosi promjene koje još nisu viđenje za posljednjih sedam godina u svijetu Aden, velike promjene u veličini mape i lokacijama. I dosadašnji maksimalan nivo heroja je bio 85 i to je sada promijenjeno na 99 nivoa. Poboljšana je i grafika, interfejs, dodata je i funkcija snimanja unutar igre koja pravi video .avi fajl koji možete poslije gledati i bez igrice.

Goddess of destruction završava jednu veliku eru u svijetu Aden i otvara nove avanture i za NCsoft-West servere je najavljen 30. novembra.

LineAge2 u Evropi

NCsoft-West i Innova su napravili partnerstvo, NCsoft-West više neće imati servere koji će biti za igrače iz Evrope ali će igrači koji imaju nalog na serverima NCsoft-West moći i dalje da igraju na tim serverima. Dok s druge strane Innova, kompanija koja ima servere za igrače iz Rusije, preuzima evropsko tržište. Innova je najavila otvaranje dva nova servera.

Tačan datum se ne zna, ali se otvaranje očekuje početkom decembra.

Trenutno na sajtu www.lineage2.eu možete da se prijavite za Open Beta testiranje koje takođe nema tačan datum objave, ali se očekuje u narednih nekoliko dana.

LineAge2 u regionu

Igra okuplja veliki broj igrača iz raznih država kao i iz našeg regiona. Na gaming forumu www.teamzone.biz možete dobiti više informacija u vezi s pridruživanjem novim serverima LineAge2 u Evropi, kao i detaljnije informacije o samom dodatku Goddess of Destruction.

Bonus video: