Budućnost protiv Partizana i Titansa u PES-u

Prvi meč počeće u 22 sata, dok će se drugi igrati 40 minuta kasnije. Budućnost se trenutno nalazi na četvrtom mjestu divizije

9254 pregleda 31 reakcija 13 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Fudbalska ekipa Budućnost Kodio u sklopu devetog i desetog kola HFP Legendary Lige Šampiona (Evropska Grupa) večeras će odmjeriti snage u igrici PES (Pro Evolution Soccer) protiv Partizana iz Beograda i tunižanskog tima - Titans.

Prvi meč počeće u 22 sata, dok će se drugi igrati 40 minuta kasnije. Oba meča ljubitelji simulacije fudbala mogu pratiti na YouTube kanalu Budućnosti Kodio tima https://youtube.com/channel/UC4z8UxAWuQG4L98qgKd15ow

Budućnost se trenutno nalazi na četvrtom mjestu divizije, a najboljih osam će se naći u playoff-u. Ekipa Budućnosti važi za favorita u ovom takmičenju, a cilj ekipe je da osvoji šampionat.

U prethodnim sezonama podgorički tim se sastajao sa Patizanom četiri puta i u međusobnim duelima, a za sada je rezultat 2:2, dok se sa Tunižanima sastaju prvi put na velikoj sceni. Budućnost Kodio će večeras izaći u sastavu: Marko Spasojević, Marko Vuletić, Dalibor Petrović, Danilo Bajović, Rade Pavićević, Domen Pečnik, Drago Mandić, Vučeta Šćepanović, Ivan Ražnatović, Bojan Tatar i Boris Bajović.

Bonus video: