Lakši trening Budućnosti protiv Hrvata

Plavo-bijela PES ekipa trijumfovala u dva meča HFP Lige Šampiona

6665 pregleda 8 komentar(a)
Foto: printscreen
Foto: printscreen

PES ekipa Budućnosti sinoć nije imala konkurentne protivnike u HFP Ligi Šampiona.

Naime, u prvom meču odigranom u 22 sata, NK Istra, koja se visoko kotirala na tabeli, poražena je od podgorickog tima rezultatom 5:1, uz totalnu kontrolu igre crnogorskog predstavnika od prvog minuta.

Golovi su se ređali kao na traci u prvom poluvremenu i na odmor se otislo sa rezultatom 4:0.

Budućnost je spustila tempo u drugom poluvremenu, a počasni pogodak za Istru postignut je u sudijskoj nadoknadi. Najkorisniji igrac meča bio je Drago Mandić.

U drugom meču odigranom 40 minuta poslije, Football Icons-i su bili nešto opasniji protivnik u prvom poluvremenu, koje je zavrseno rezultatom 1:1, ali je Budućnost dodala gas u drugom na čelu sa MVP-ijem utakmice - Vučetom Šćepanovićem, pa je neizvjesnost izostala.

Mec je završen rezultatom 5:2 u korist Podgoričana koji su sa novih šest bodova izbili na drugo mjesto evropske divizije Lige Šampiona, zbog kikseva španskog tima - TorneoPesa.

Već sada je jasno da će se borba za prva tri mjesta voditi između pomenutih Španaca, Buducnosti i Turkic Khaganata, koji su izbili na čelo tabele osvojivši takođe šest bodova u noći za nama.

Sljedece kolo igra se u ponedjeljak, a veliki nalet Podgoričana pokušaće da zaustave francuski Cyborgsi i njemacki German Fightersi.

Bonus video: