Cyborgsi prekinuli seriju Budućnosti, Njemci lak zalogaj

Najkorisniji igrač meča bio je golman Marko Spasojević, koji je briljirao kada je bilo najpotrebnije

12453 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

U trinaestom i četrnaestom kolu HFP Lige Šampiona e-fudbaleri Budućnosti osvojili su četiri boda čime su zadržali drugu poziciju u evropskoj diviziji.

Francuski tim, ekipa Cyborgsa, je uz dosta sreće osvojila bod golom u poslednjem kvartalu meča, u kojem je Budućnost vodila tri puta. Utakmica je završena 3:3, a crnogorski tim nije ličio na sebe i izdanja koje je pružao u prvih dvanaest kola.

Nervoza i nezadovoljstvo igrom i rezultatom iz prvog meča reflektovalo se u drugi meč protiv German Fightersa, protivnika koji pripada donjem domu tabele.

Podgoričani su poveli iz prve šanse stvorene tek u 36. minutu meča, da bi na poluvrijeme pošli sa rezultatom 2:0. Pobjeda se nije dovodila u pitanje, ali treba napomenuti da je Budućnost dozvolila pregršt šansi protivniku od kojih je iskoristio samo dvije, tako da je meč završen 5:2 u korist plavo-bijelih.

Najkorisniji igrač meča bio je golman Marko Spasojević, koji je briljirao kada je bilo najpotrebnije.

U petnaestom kolu, u petak od 22 sata, Budućnost će igrati meč u koji će biti uprte oči cjelokupne PES zajednice, protiv glavnih konkurenata u takmičenju, španskog TorneoPesa, s kojim je izjednačena na tabeli sa osvojenih 32 boda, dok će 40 minuta kasnije, igrati protiv Hanniball Arab Knights-a koji trenutno zauzimaju četvrtu poziciju.

Pregled sinoćnjih mečeva i najzanimljivije trenutke možete pogledati na njihovom Youtube kanalu:

https://www.youtube.com/watch?v=9HN1DpeIYc8

Bonus video: