FTYeSportsKODIO zadovoljni rezultatom

Po završetku prve sedmice PMPL-a od 16 ekipa, drže čvrsto 5. mjesto

8117 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Još jedan uspješan vikend je iza ekipe FTYeSportsKODIO. Naime, nakon što su prošle sedmice uspjeli da izbore mjesto na prvom Super Weekendu takmičenja PMPL (Pubg mobile pro league), isto su završili na šestom mjestu.

"Po završetku prve sedmice PMPL-a, zadovolji smo ukupnim rezultatom. Kvalifikovali smo se na Super Weekend već prve nedjelje takmičenja, na kojem se zbrajaju poeni sve tri sedmice. Za sada, od 16 ekipa, držimo čvrsto 5. mjesto sa 135 poena gdje nam 3. mjesto bježi samo 11 poena, što je zaista super", podijelio je utiske sa Super Weekenda Amer Smakić menadžer ekipe FTYeSportsKODIO.

Gejmeri
foto: Printscreen

Sad je plan da se fokusiraju na takmičenje koje je ove sedmice kako bi se kvalifikovali na naredni Super Weekend.

"Tako bi održali konstantnost i ušli u finale PMPL-a. Najveći problem našeg tima je što nemamo toliko vremena da se posvetimo igranju koliko bi zaista željeli. Mnogi od nas imaju posao, školu i druge stvari, koje nas 'koče' da napredujemo još više. Kada pogledate tabelu, mi smo na 5. mjestu okruženi velikim organizacijama u kojima je igračima igranje 'posao'. Tako da, veliko je zadovoljstvo biti na čvrstom 5. mjestu i mi ćemo da se potrudimo da nastavimo sa istim tempom", obećava Smakić.

Bonus video: