Budućnost kao kaznena ekspedicija

Perfektna igra plavo-bijelih ogleda se u rezultatima u kojim su u dvije odigrane utakmice dali trinaest golova, ne primivši nijedan

9808 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Sedamnaesto i osamnaesto kolo HFP Lige Šampiona prošlo je u znaku Budućnosti i dominantnih partija koje su pružili u noći za nama.

Perfektna igra plavo-bijelih ogleda se u rezultatima u kojim su u dvije odigrane utakmice dali trinaest golova, ne primivši nijedan.

Naime, u meču protiv Galacticosa odigranom u 22 sata, Podgoričani su šest puta tresli mrežu protivnika, ne dozvolivši protivniku ni da priprijeti. Na odmor se otišlo uz ogromnu razliku od 4:0.

Igrač utakmice je slovenački reprezentativac, Domen Pečnik, koji je odigrao odličnu utakmicu u oba pravca.

Četrdeset minuta poslije na red je došla posljednjeplasirana ekipa šampionata, poljski Pogon, a ono što se desilo na meču najavljeno je već u četvrtom minutu kada je postignut prvi gol. Mreža Poljaka se punila do samog kraja uz fantastičnu igru napadača crnogorskog predstavnika, reprezentativca Engleske, Stevena Singha, koji je postigao rekordnih pet pogodaka.

Budućnost je dočekala i kiks vodećeg Turkic Khaganata koji je izgubio od Hannibal Arab Knight-a, tako da je prednost Turaka smanjena na samo tri boda.

U sljedećem kolu koje će se odigrati u petak, Podgoričani imaju dva teža ispita, a igraće protiv HNK Gorica koji se nalazi na šestom mjestu i protiv Radničkog iz Niša koji zauzima peto mjesto u regularnom dijelu Lige Šampiona.

Bonus video: