Rekreativni kup na kružnim stazama bivše Jugoslavije počinje u nedjelju

Šampionat će biti na principu kružnih trka sa kvalifikacijama za startna mjesta, a odvijaće se u narednih pet sedmica svake nedelje u 19 časova

11623 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Nakon uspješno okončanog zvaničnog brdskog šampionata u Assetto Corsa, Montenegro sim racing organizacija zajedno sa Savezom elektronskih sportova Crne Gore kreće u nove projekte.

Ovog puta organizuje se rekreativni kup na kružnim stazama iz bivše Jugoslavije sa automobilom Škoda octavia cup car pod nazivom Adria Cup.

Šampionat će biti na principu kružnih trka sa kvalifikacijama za startna mjesta, a odvijaće se u narednih pet sedmica svake nedelje u 19 časova na poznatim kružnim ex-YU stazama i to:

03.04 Grobnik Hrvatska

Assetto Corsa
foto: Promo

10.04 Mišeluk Novi Sad, Srbija

17.04 Kićevo Makedonija

24.04 Navak Srbija

01.05 Ušće Beograd, Srbija

Već je prijavljeno oko 30 vozača za učešće iz regiona i očekuje nas zanimljivo trkanje, a sve možete ispratiti na youtube kanalu trkackiportal.me.

"Zanimljiva Škoda sa svojih 220 konjskih snaga vozila se u pravom Kupu bivše Jugoslavije i gledaocima je tada to bio pravi doživljaj, a isto tako i vozačima koji su se žestoko borili za titule, pa tako očekujemo i ovdje dobro trkanje i spektakl za gledaoce", poručuju organizatori.

Bonus video: