Prikazaćemo Balkan u pravom svjetlu

”Očekivanja tima su da se kvalifikuju u finale turnira i u finalu ostvarimo što bolji rezultat”, ne krije svoje ambicije menadžer ekipe Amer Smakić

10525 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Stefan Vučković
Foto: Stefan Vučković

Tim FTYeSportsKodio iza sebe je upisao još jednu uspješnu sedmicu na takmičenju PMPL (PUBG mobile pro league).

Naime, u srijedu su odigrali posljednji dan PMPL League Stage (PUBG Mobile Pro League) za ovu nedjelju i kao deseti na listi uspjeli da izbore mjesto na još jednom Super Weekendu koji počinje danas.

”Očekivanja tima su da se kvalifikuju u finale turnira i u finalu ostvarimo što bolji rezultat”, ne krije svoje ambicije menadžer ekipe Amer Smakić.

On ne krije da im je iskustvo u takmičenju od prošle sedmice pomoglo da i ove budu na visini zadatka.

”Timu je bilo puno lakše da igra tokom ove sedmice jer znamo kako drugi timovi igraju nakon prvog odigranog Super Weekenda. Trim FTYeSportsKodio će se potruditi da uzme što bolji rezultat sa što više pobijeđenih mečeva, jer nam je motivacija i nagrada. Naime, jedan osvojen meč u Super Weekendu iznosi 1000 dolara”, priznaje Smakić.

Kaže da su spremni za novu rundu takmičenja koja počinje danas.

”Biće nam mnogo lakše da igramo, daćemo sve od sebe da uzmemo što više pobjeda u narednim mečevima i da prikažemo Balkan u pravom svjetlu”, obećava Smakić i ne krije da rezultati koje su postigli prethodne sedmice ih kao tim obavezuju.

”Odgovornost jeste veća, ali ponovo navodim daćemo sve od sebe da uzmemo što bolji plasman i pokušamo da matematički osiguramo prolaz u finale. Očekivanja tima nisu samo uzmemo što bolje mjesto u finalu, već i da se kvalifikujemo na sljedeći turnir gdje je nagrada duplo veća”, zaključuje Smakić.

Bonus video: