Gorica nedorasla Budućnosti, Radnički ponižen na virtuelnom Čairu

Budućnost se učvrstila na drugom mjestu evropske divizije i sada je jasno da će jedini konkurent za čelo tabele biti Turkic Khaganat, koji bježi Budućnosti tri boda, a sa kojom će igrati u ponedjeljak u derbiju prvenstva

11754 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

U devetnaestom i dvadesetom kolu HFP Lige Šampiona Budućnost je imala na papiru teške protivnike, ali su oba meča bila riješena već na poluvremenu.

Prvi protivnik je bio HNK Gorica koji na početķu priprijetio i poveo na startu meča, ali je ta prednost nestala odmah po izvođenju lopte sa centra.

Nadoknadili su i prednost Budućnosti od 2:1, ali to je bio kraj- nastala je kanonada, plavi su dosli do prednosti od 6:2 koju je Gorica ublažila u sudijskoj nadoknadi postavivši konačan rezultat 6:3.

Najbolji igrac meča bio je Dalibor Petrović, štoper Budućnosti.

U drugom meču nesvakidašnje scene.

Trećeplasirani iz prethodne sezone Lige Šampiona - niški Radnički doživio je najteži poraz u svojoj istoriji.

Podgoričani su bili željni osvete usljed činjenice da jedini poraz ove sezone imaju upravo od Nišlija, te su od samog starta krenuli agresivno, dozvolivši protivniku da prvi put šutne prema golu tek u sudijskog nadoknadi.

Svaki napad je bio opasan, a golovi su postizali na svaki način. Meč je završen 8:1 u korist Budućnosti uz najbolju partiju ove sezone.

MVP meča bio je kapiten Bojan Tatar koji je uz tri gola upisao i tri asistencije.

Budućnost pes
foto: Boris Bajović

Budućnost se učvrstila na drugom mjestu evropske divizije i sada je jasno da će jedini konkurent za čelo tabele biti Turkic Khaganat, koji bježi Budućnosti tri boda, a sa kojom će igrati u ponedjeljak u derbiju prvenstva.

Golove i najbolje momente možete pogledati u highlightsima:

Bonus video: