Osvojili jedan meč na Super Weekendu

Posljednji dan Super Weekenda ušli su u mečeve rasterećeni i bez svakodnevnih obaveza- posla ili škole

9600 pregleda 0 komentar(a)
Foto: https://instagram.com/pubgmobile.europe.official
Foto: https://instagram.com/pubgmobile.europe.official

Ekipa FTYeSportsKodio na Super Weekendu MPL League Stage (PUBG Mobile Pro League) ostvarili su dobre rezultate.

“Super Weekend je protekao poprilično dobro. Ušli smo malo sporije, nismo bili zadovoljni prva dva dana, ali treći smo se malo 'probudili'. Uzeli smo 63 poena i sve to krunisali sa jednom uzetom partijom. Kao što znate, svaku partiju koju pobijedi jedan tim dobija 1000 dolara. Tako da smo jako srećni povodom toga. Naravno, i dalje se trudimo da ispravimo sve greške i što više napredujemo, jer smo svjesni toga da uvijek može bolje”, priznaje Amer Smakić, menadžer ekipe.

Posljednji dan Super Weekenda ušli su u mečeve rasterećeni i bez svakodnevnih obaveza- posla ili škole. To je i bio razlog što su posljednjeg dana pomenutog dijela takmičenja ostvarili najbolji rezultat.

“Što se tiče sljedeće sedmice, nadamo se da ćemo opet imati dobre rezultate i kvalifikovati se na posljednji Super Weekend PMPL-a. Nakon toga slijedi finale, koje smo mi, može se reći, već osigurali sa brojem poena koje smo uzeli tokom prve dvije sedmice. Naravno, ne posustajemo i nastavićemo samo da idemo naprijed”, siguran je Smakić.

Bonus video: