Budućnost vratila SWAT i Wendettu na fabrička podešavanja

Najbolji igrač prvog meča bio je vezista Drago Mandić, dok je u drugom tu titulu je ponio defanzivac Danilo Bajović

15639 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Marko Vuletić
Foto: Marko Vuletić

Ekipe iz Maroka i Bosne i Hercegovine sinoć su izgledale kao amateri protiv Podgoričana koji su ovim pobjedama produžili seriju na devetnaest utakmica bez poraza i nastavili trku udvoje sa Turkic Khaganatom za prvo mjesto u regularnom dijelu šampionata, za kojim i dalje zaostaju tri boda.

Oba meča prošla su u znaku dominacije Budućnosti, uz igru koja se podiže iz kola u kolo na svakom dijelu terena. Duel protiv SWAT-a poslužio je plavo-bijelima kao zagrijavanje, a rezultat na semaforu je mogao biti mnogo gori po Marokance, koji pripadaju donjem dijelu tabele, a Wendetta, koja se bori za ulazak u play-off, sinoc je izgledala identično kao i prvi protivnik Podgoričana.

Ovim porazom znatno su im umanjene šanse za doigravanje. Najbolji igrač prvog meča bio je vezista Drago Mandić, koji je superiornom igrom u defanzivi zatvorio svaki prolaz za napadače marokanskog predstavnika. Protiv Bosanaca, tu titulu je ponio defanzivac Danilo Bajović, koji je učinio da Wendetta nijednom ne priprijeti golu protivnika, i da se pobjednik meča riješi već na poluvremenu, kada je bilo 4:0.

budućnost gaming
foto: Marko Vuletić

U sljedećem kolu u ponedjeljak, protivnici Budućnosti opet će biti ekipe iz donjeg doma tabele, ekipa koja sezonama zauzima začelje tabele - zagrebačka Lokomotiva, a potom beogradski Partizan koji se već dugo vremena muči sa formom. Golove i najbolje momente mečeva možete pogledati u highlightsima:

Bonus video: