Budućnost sprema goleadu protiv Zagrepčana i Beograđana

Prvi protivnik, od 22 sata, biće Lokomotiva iz Zagreba, a od 22.40 igraju sa ekipom Partizana

11436 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Budućnost večeras ne namjerava da prekine seriju od devetnaest mečeva bez poraza, a tražiće priliku da uz osvojenih šest bodova i kiks prvoplasiranog Turkic Khaganata konačno preuzme prvu poziciju u HFP PES Ligi Šampiona.

Prvi protivnik, od 22 sata, biće Lokomotiva iz Zagreba, tim koji ne predstavlja opasnost za Podgoričane s obzirom na to da Zagrepčani sezonama zauzimaju neko od posljednja tri mjesta u elitnom takmičenju i da nikada u istoriji nijesu uzeli ni bod plavo - bijelima.

U drugom meču od 22.40 protivnik je beogradski Partizan koji je odavno izgubio status giganta, iako u svojim redovima i dalje ima odlične igrače, a nalaze se u grčevitoj borbi za play-off. Ipak, crnogorski predstavnik neće dozvoliti da loša forma crno - bijelih utiče na opuštanje u meču, pa se u redovima plavih nadaju reprizi utakmice iz prvog dijela sezone kada je bilo 3:0 za Budućnost.

U meču protiv Lokomotive desiće se izmjene u posljednjoj liniji, pa će nastupiti: Marko Spasojević, Marko Vuletić, Josip Petrović, Vladimir Šćekić, Drago Mandić, Semih Ozturk, Domen Pečnik, Vučeta Šćepanović, Ivan Ražnatović, Boris Bajović i Bojan Tatar.

U drugom meču umjesto Josipa Petrovića i Vladimira Šćekića u igru će ući Dalibor Petrović i Danilo Bajović.

Mečeve možete pratiti od 22 sata na zvaničnom YouTube kanalu.

Bonus video: