Sa pola gasa: Budućnost rutinirala Lokomotivu Zagreb i Partizan

U Ligi Šampiona sada će uslijediti desetodnevna pauza pred kulminaciju sezone

16952 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

U dvadesetpetom i dvadesetšestom kolu najjače PES lige na svijetu u modu 11 na 11, HFP Ligi Šampiona, Budućnost je bez mnogo muke savladala Lokomotivu iz Zagreba i beogradski Partizan.

U prvom meču plavi su načeli mrežu protivnika ranim pogotkom, međutim, Lokomotiva se ubrzo vraća u igru i na poluvrijeme se odlazi rezultatom 1:1. Pitanje pobjednika bilo je riješeno na startu drugog poluvremena, kada je Budućnost sa dva brza gola stavila tačku na utakmicu.

Meč je završen 5:1, a najbolji igrač susreta bio je napadač Ivan Ražnatović koji je zablistao sa dva postignuta pogotka.

U drugi meč Podgoričani su od samog starta pokazali u kojem će smjeru ići utakmica, a već u desetom minutu na semaforu je bilo 2:0.

Partizan je tek u drugom poluvremenu uputio prvi šut, a na kraju su samo jednim golom ublažili veliku razliku na semaforu.

Rezultat je takođe bio 5:1, a igrač meča bio je Dalibor Petrović, odbrambeni igrač plavo-bijelih, koji je zatvorio sve prilaze golu domaćina.

Budućnosti pes
foto: Boris Bajović

U Ligi Šampiona sada će uslijediti desetodnevna pauza pred kulminaciju sezone, a završnicu regularnog dijela Budućnost će nastaviti mečevima protiv Titansa iz Tunisa i HNK Istre iz Hrvatske koji su na programu 21. aprila.

Golove i najbolje momente sa sinoćnjih mečeva možete pogledati u highlightsima:

Bonus video: