Nova sezona i nagradni fond od 30.000 dolara

Kvalifikacije će se održati 30. aprila i 1. maja, a prijave su otvorene za sve timove kojiu svom sastavu imaju bar tri igrača iz Crne Gore

31979 pregleda 8 komentar(a)
Foto: promo
Foto: promo

Poznati regionalni CS:GO turnir "CEE Šampionat" se vratio sa novom sezonom i još većim nagradnim fondom, a Crna Gora će i ove godine imati svog predstavnika.

Kao i od samog početka, i ove godine će kvalifikacije organizovati "Savez elektronskih sportova Crne Gore" uz svoje partnere, "Kodio" i "FiveG".

Turnir će kao i proteklih godina biti odigran u online okruženju, ali prateći tradiciju povećavanja nagradnog fonda, a imajući u vidu činjenicu da je glavni sponzor turnira poznata kompanija "Intel", iz organizacije su odlučili da će se timovi iz 16 zemalja ove sezone boriti za 30.000 dolara.

Kvalifikacije će se održati 30. aprila i 1. maja, a prijave su otvorene za sve timove kojiu svom sastavu imaju bar tri igrača iz Crne Gore.

CSGO
foto: Promo

Za sva pitanja ili pomoć u vezi prijave, možete se obratiti putem društvenih mreža "Saveza elektronskih sportova Crne Gore" ili email adrese : egamingme@gmail.com

Prijaviti se mozete putem linka.

Bonus video: