Novo na portalu Vijesti: Sve o gejmingu

Savez elektronskih sportova Crne Gore i portal Vijesti potpisali su memorandum o saradnji. Na ovaj način Vijesti su zvanično otvorile novu rubriku gejming koja je namijenjena mlađoj populaciji ali i svima kojima je ovo pasija ili zabava

35368 pregleda 17 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

Svi koji vole gejming i bave se ovim elektronskim sportom na našem portalu klikom na rubriku ‘Zabava’ dolaze do posebnog dijela rezervisanog samo za ‘gejming’.

Savez elektronskih sportova Crne Gore i portal Vijesti potpisali su memorandum o saradnji. Na ovaj način Vijesti su zvanično otvorile novu rubriku gejming koja je namijenjena mlađoj populaciji ali i svima kojima je ovo pasija ili zabava.

Saradnja ima za cilj da približi i afirmiše elektronske sportove u Crnoj Gori i pruži najrelevantnije informacije iz ovog domena.

Ono što čitateljke i čitaoci, kao rezultat ove saradnje, mogu očekivati u budućnosti jeste bogatiji sardžaj na našem portalu iz oblasti gejminga koji će uključivati intervjue, ekskluzivne priče, recenzije, aktivno praćenje takmičenja i dešavanja na polju gejminga, onlajn strimovanje turnira i sl.

Bonus video: