Novih šest bodova u Ligi Šampiona

Usljed obezbijeđenog play-offa, kako divizije, tako i glavne faze, šest kola prije kraja regularnog dijela, jedini motiv e-fudbalera plavih je borba za prestižno prvo mjesto

10538 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

PES (Pro Evolution Soccer) ekipa Budućnosti se poslije desetodnevne pauze vratila u starom maniru u HFP Ligi Šampiona: dvije pobjede protiv protivnika koji su bili po mjeri za ovaj momenat šampionata.

Usljed obezbijeđenog play-offa, kako divizije, tako i glavne faze, šest kola prije kraja regularnog dijela, jedini motiv e-fudbalera plavih je borba za prestižno prvo mjesto koje se odavno vodi udvoje, sa turskim predstavnikom - Turkic Khaganate-om, koji i dalje drži prvo mjesto sa tri boda ispred Budućnosti.

U sinoćnjem meču, tunižanski tim, ekipa Titansa, brzo je shvatila da nema što da traži u meču sa jednim od najboljih timova Evrope, a već polovinom prvog poluvremena na semaforu je bilo 4:0 za Podgoričane.

Titansi su pokušali da uhvate priključak, a iskoriste dozu opuštenosti plavo-bijelih usljed velike prednosti, pa su smanjili na 4:3, ali je Budućnost na krilima izvanrednog napadača Ivana Ražnatovića koji je bio i najkorisniji igrač meča vratila rezultatsku kontrolu i meč lagano privela kraju za konačnih 6:3.

Drugi meč - baš kakav je trebao crnogorskom predstavniku. HNK Istra, mnogo opasniji protivnik od Tunižana, čvrsto je ušla u meč sa jasnim ciljem - da igraju na gol manje. Ipak, Budućnost je krajem prvog poluvremena stigla do prednosti. Početkom drugog, Istra je izjednačila, pa su do kraja meča viđeni konstantni napadi Podgoričana, da bi u 73. minutu konačno krunisali odličnu i mirnu igru za konačnih 2:1. Najkorisniji igrač meča bio je Marko Vuletić, defanzivac pobjedničkog tima.

budućnost pes
foto: Boris Bajović

Novi mečevi Budućnosti na programu su u utorak od 22 sata protiv Football Iconsa iz Hrvatske i Cyborgsa iz Francuske.

Najzanimljivije momente sa mečeva koji su se odigrali prethodne noći možete pogledati u highlightsima:

Bonus video: