Slatka osveta Francuzima u sudijskoj nadoknadi

Prvi meč je prošao u znaku velikog presinga PES ekipe Budućnosti i sjajnoj organizaciji na svakom dijelu terena, dok se u drugom igralo vrlo oprezno

15588 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Izvanrednom igrom u 29. i 30. kolu PES HFP Lige Šampiona ekipa Budućnosti je došla do novih šest bodova, pobijedivši u prvom meču Football Icons-e rezultatom 4:0, dominantnom igrom koju je nametnula od prvog minuta, i francuske Cyborge u drugom, pobjedonosnim golom postignutim u 92. minutu za 2:1.

Prvi meč je prošao u znaku velikog presinga PES ekipe Budućnosti i sjajnoj organizaciji na svakom dijelu terena. Hrvati nisu priprijetili ni u jednom momentu meča, a u nekim trenucima činilo se da nemaju izlaz iz taktičke klopke koju je postavio podgorički tim.

Igrač meča bio je ofanzivni vezni igrač plavih, Vučeta Šćepanović.

U drugom meču igralo se vrlo oprezno, a Crnogorci su imali veliku želju da se osvete Francuzima za remi iz prvog dijela sezone. Velika koncentracija oba tima rezultirala je mirovanjem mreža u prvom poluvremenu, da bi početkom drugog odbrana Cyborgsa konačno popustila, pa je Budućnost povela golom kapitena Bojana Tatara nakon sjajnog proigravanja austrijskog reprezentativca Semiha Ozturka. Ipak, nedostatak fokusa desio se i igračima plavo-bijelih u 70. minutu pa su Francuzi izjednačili iz jedinog šuta na meču.

Nakon toga, viđena je agresivna igra drugoplasiranih na tabeli, koji su jurili pobjedu i držanje koraka sa prvoplasiranim Turkic Khaganate-om koji "bježi" tri boda, da bi se konačno, u 92. minutu isplatila napadačka igra golom koji je postigao MVP utakmice, Boris Bajović.

31. i 32. kolo HFP Lige Šampiona na programu je u ponedjeljak kada će Podgoričani igrati protiv njemačkog predstavnika - German Fightersa, a potom i protiv jednog od najopasnijih protivnika u evropskoj diviziji - španskog kluba - Torneospes Gaming.

Najzanimljivijie momente sinoćnjih mečeva možete pogledati u highlightsima:

Bonus video: