Budućnost preuzela prvo mjesto, večeras šansa za krunu regularnog dijela prvenstva

Dvadesetsedam mečeva bez poraza, a deset vezanih pobjeda, potencijalnim pobjedama noćas krunisali bi gotovo savršenu sezonu

17650 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Budućnost je u četvrtoj sezoni HFP 11v11 PES (Pro Evolution Soccer) Ligi Šampiona mjesec dana čekala priliku da se domogne prvog mjesta, nadajući se kiksu Turkic Khaganata koji je poput Budućnosti odigrao besprekorno drugi dio sezone, ali pritisak koji je nametnuo podgorički tim bio je neizrdživ za Turke.

Naime, u pretposljednjem kolu, francuski Cyborgsi su golom u 93. minutu donijeli šansu koju su dugo čekali plavo-bijeli, pobijedivši turskog predstavnika 1:0. Pozicija Podgoričana zavisi od njih samih, pa će večeras od 22 sata imati mogućnost da potvrde prvo mjesto koje je bilo jedini motiv u finišu regularnog dijela, sa obzirom na to da je playoff obezbijeđen sredinom šampionata.

Dvadesetsedam mečeva bez poraza, a deset vezanih pobjeda, potencijalnim pobjedama noćas krunisali bi gotovo savršenu sezonu i ulili dodatni strah timovima pred borbu za trofeje.

Prvi meč će odigrati protiv odličnog tima iz Tunisa koji je na trećoj poziciji divizije, Haniball Arab Knightsa, sa kojima su plavi odigrali neriješeno u prvom meču tekuće sezone kada je bilo 4:4.

Drugi protivnik, od 22:40 biće nekadašnji tim večine igrača Budućnosti, srpski Galacticosi, koji su od odlaska Podgoričana u konstantnoj potrazi za formom, a zauzimaju samo začelje tabele.

Crnogorski predstavnik će večeras izaći u sastavu: Marko Spasojević, Marko Vuletić, Dalibor Petrović, Danilo Bajović, Drago Mandić, Vučeta Šćepanović, Domen Pečnik, Semih Ozturk, Steven Singh, Boris Bajović i Ivan Ražnatović.

Mečeve možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu.

Bonus video: