Budućnost započinje nokaut fazu divizije protiv Španaca

Podgoričani će večeras nastupti u sastavu: Boris Bajović, Bojan Tatar, Ivan Ražnatović, Vučeta Šćepanović, Domen Pečnik, Drago Mandić, Semih Ozturk, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Marko Vuletić i Marko Spasojević

13563 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Najvažniji dio sezone HFP PES (Pro Evolution Soccer) Lige Šampiona, koji će za Podgoričane potencijalno trajati preko mjesec dana, kreće večeras u 22 sata, četvrtfinalnim duelom u playoffu divizije protiv španskog TorneosPesa, koji je razočarao u regularnom dijelu šampionata zauzevši tek osmo mjesto.

Oba puta u prvoj fazi Španci su savladani, rezultatima 2:1 i 6:3, ali u taboru plavo-bijelih smatraju da to neće uticati na ozbiljnost kojom će pristupiti meču, s obzirom na to da je PES zajednici poznato kakav roster ima ekipa sa Pirineja. Igra se na dvije dobijene utakmice.

Španci su takođe mogući protivnik crnogorskog predstavnika i u glavnoj fazi Lige Šampiona gdje će se spojiti po osam najboljih timova iz evropske i grčke divizije, a onda formirati četiri grupe sa po četiri tima u otvorenom žrijebu koji je na programu sljedeće sedmice.

Podgoričani će večeras nastupti u sastavu: Boris Bajović, Bojan Tatar, Ivan Ražnatović, Vučeta Šćepanović, Domen Pečnik, Drago Mandić, Semih Ozturk, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Marko Vuletić i Marko Spasojević.

Mečeve možete pratiti od 22 sata na zvaničnom YouTube kanalu.

Bonus video: