Budućnost igra za finale evropske divizije

Podgoričani su sa Goricom igrali sedam zvaničnih utakmica u prethodnim sezonama, a prednost je na strani Budućnosti koja vodi 5:2

14308 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

EFC Budućnost će večeras od 22 sata igrati polufinalni meč evropske divizije u HFP PES (Pro Evolution Soccer) Ligi Šampiona.

Protivnik će biti hrvatski predstavnik HNK Gorica, koja je u četvrtfinalnom duelu savladala Francuze - Cyborgse. Plavi će poslije maratonskih duela sa Torneospesom iz Španije večeras napasti prvu "medalju" u ovoj sezoni, koja bi bila sjajna uvertira za glavnu fazu Lige Šampiona TOP 16, koja slijedi po završetku nokaut faze divizija.

Podgoričani su sa Goricom igrali sedam zvaničnih utakmica u prethodnim sezonama, a prednost je na strani Budućnosti koja vodi 5:2 u međusobnim duelima.

Ove sezone sastali su se dva puta, a Hrvati su oba puta izvukli "deblji kraj", porazima 3:2 i 6:3. Uz sedam zvaničnih duela, ova dva protivnika igrali su bezbroj prijateljskih mečeva, pa je teško očekivati iznenađenja u taktičkim postavkama meča.

Budućnost važi za izrazitog favorita, ali mjesta za opuštanje nema, kažu iz redova crnogorskog predstavnika. U drugom polufinalu sastaće se Turkic Khaganate i Radnički iz Niša.

Za Budućnost će noćas nastupiti: Marko Spasojević, Marko Vuletić, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Semih Ozturk, Drago Mandić, Vučeta Šćepanović, Domen Pečnik, Ivan Ražnatovič, Boris Bajović i Bojan Tatar.

Mečeve možete gledati od 22 sata uživo na zvaničnom YouTube kanalu.

Bonus video: