Crna Gora počinje takmičenje na CEE šampionatu

Iako u ovaj meč Perspektiva ne ulazi kao favorit, naši momci su sigurni da mogu da odigraju dobar meč i doći do pobjede

10673 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Promo
Foto: Promo

Danas počinje grupa H CEE CS:GO šampionata vrijednog 30.000$, a crnogorski predstavnik, ekipa "Perspektiva" započinje svoje takmičenje u grupnoj fazi protiv češke ekipa "Esuba".

Iako u ovaj meč Perspektiva ne ulazi kao favorit, naši momci su sigurni da mogu da odigraju dobar meč i doći do pobjede.

Meč počinje u 17časova, sa oficijalnim prenosom na Youtube kanalu "Saveza elektronskih sportova Crne Gore", a u zavisnosti od toga da li Perspektiva dođe do pobjede ili poraza, očekuju ih i naredni mečevi grupe.

U playoff prolaze dvije ekipe iz grupe H, a u njoj se nalaze: Perspektiva, Esuba, Cryptova i Mixerinho.

"Svjesno ulazimo u meč kao autsajderi, ali ćemo dati svoj maksimum kako bi na što bolji način predstavili našu zemlju i došli do playoffa. Naporno smo trenirali za ovo takmičenje i nadamo se da ćemo napraviti dobar rezultat i da će se rad i trud isplatiti. Esuba je jedan od favorita, ne samo grupe, već i čitavog turnira jer su domaćini takmičenja koje, kao i prethodnih godina, organizuje organizacija iz Češke, te je sigurno i pritisak na njima. Mi ćemo se potruditi da ostvarimo što bolji rezultat, i najveći cilj nam je iskustvo koje će nam mnogo znaciti", izjavio je Ognjen Perovic, kapiten ekipe.

Mečeve možete pratiti na sljedećem linku.

Bonus video: