Budućnost nadomak prvog trofeja

Podgoričani su svoj put do ove utakmice "krčili" preko španskog Torneospesa sa 2:0 (4:3, 1:1- penalima 6:5) u pobjedama u četvrtfinalu i hrvatske Gorice u polufinalu, istim rezultatom (1:0, 2:0)

9485 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

E-fudbaleri Budućnosti će večeras od 22 sata igrati svoje prvo finale u organizaciji HFP PES 11vs11 (Pro Evolution Soccer).

Plave očekuje duel u finalu divizije protiv Turkic Khaganate-a, u dugo "crtanom" meču, jer su dvije ekipe bile prvoplasirani i drugoplasirani u regularnom dijelu evropske divizije.

Podgoričani su svoj put do ove utakmice "krčili" preko španskog Torneospesa sa 2:0 (4:3, 1:1- penalima 6:5) u pobjedama u četvrtfinalu i hrvatske Gorice u polufinalu, istim rezultatom (1:0, 2:0).

Turci su u četvrtfinalu jedva izbacili hrvatsku Istru, penalima u trećem meču, a u polufinalu Radnički iz Niša sa 2:0 u pobjedama. Ovo će biti treći duel ova dva tima ove sezone, dok su prva dva završena jednom pobjedom Budućnosti (6:2) i remijem 2:2.

Ovim mečom će se zatvoriti "divizijski" dio šampionata, a već od sjutra počinje Kup takmičenje, a od petka i borba za najvažniji trofej - Liga Šampiona.

Podsjetimo, plavi su u TOP 16 fazi Lige Šampiona u grupi sa Tunižanima - Hannibal Arab Knightsima, i poznatim protivnicima - Torneospesom i HNK Goricom.

Za plave će večeras nastupiti: Marko Spasojević, Josip Petrović, Dalibor Petrović, Danilo Bajović, Drago Mandić, Domen Pečnik, Semih Ozturk, Vučeta Šćepanović, Bojan Tatar, Ivan Ražnatović i Boris Bajović.

Mečeve mozete pratiti uživo na zvaničnom YouTube kanalu.

Bonus video: