Budućnost otvara Ligu Šampiona sa Špancima

Za Budućnost će večeras nastupiti: Marko Spasojević, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Josip Petrović, Drago Mandić, Domen Pečnik, Semih Ozturk, Vučeta Šćepanović, Bojan Tatar, Ivan Ražnatović i Boris Bajović

10546 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Najvažniji dio sezone, HFP 11vs11 Liga Šampiona u PES-u (Pro Evolution Soccer) počinje večeras u 21:40, a Budućnost će poslije osvojene divizije i prvog trofeja startovati kao jedan od glavnih favorita za prvaka Evrope, protiv španskog Torneospesa.

Plavi su noćas trebali da igraju i protiv ekipe iz Tunisa - Hannibal Arab Knights-a, ali su Tunižani diskvalifikovani zbog niza prekršaja pravilnika organizatora šampionata, tako da će se crnogorski predstavnik za mjesto u četvrtfinalu boriti sa večerašnjim protivnikom i hrvatskom Goricom.

Podgoričani će se po četvrti put sastati sa Špancima u ovoj sezoni, poslije dvije pobjede u regularnom dijelu prvenstva (2:1 i 6:2) i poslije četvrtfinalnog duela divizije gdje su sa 2:0 u pobjedama (4:3 i 2:1) riješili Torneospes.

Ipak, ovo je najvažniji duel u ovoj sezoni, pa će plavo-bijelima biti potrebna maksimalna koncentracija protiv nimalo naivnog tima sa Pirineja.

Za Budućnost će večeras nastupiti: Marko Spasojević, Danilo Bajović, Dalibor Petrović, Josip Petrović, Drago Mandić, Domen Pečnik, Semih Ozturk, Vučeta Šćepanović, Bojan Tatar, Ivan Ražnatović i Boris Bajović.

Mečeve možete pratiti na zvaničnom YouTube kanalu.

Bonus video: