Budućnost torpedovala Špance na startu Lige šampiona

Budućnost je ovom pobjedom već zakoračila u četvrtfinale, a šansu za ovjeru će imati već u ponedjeljak kada će igrati sa HNK Goricom i još jednom sa Torneospesom

10148 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Boris Bajović
Foto: Boris Bajović

Budućnost je sinoć imala otvaranje kakvo je priželjkivala na početku najvažnije faze - TOP 16 - HFP PES (Pro Evolution Soccer) 11vs11 Lige Šampiona. Plavo-bijeli su kao favoriti ušli u meč protiv protivnika sa kojim su igrali već četvrti put ove sezone. Opet su Podgoričani odnijeli pobjedu, ali ovaj put najubjedljivije - 4:0.

Već na samom startu meča napadač Ivan Ražnatović je odlično reagovao na odbitak i u 7.minutu bilo je 1:0. Šanse su se ređale za crnogorskog predstavnika, organizator igre Vučeta Šćepanović je dijelio lopte na zicere, a u 27. minutu asistenciju je upisao i najkorisniji igrač meča - golman Marko Spasojević, koji je ispalio loptu do šesnaesterca protivnika, a špic plavih Boris Bajović je pokupio i povisio na 2:0. U 50. minutu je već sve bilo gotovo kada je kapiten Bojan Tatar postigao pogodak za 3:0, a tačku na ovaj meč stavio je odbrambeni igrač Španaca kada je postigao auto-gol u 93. minutu.

PES Budućnost
foto: Boris Bajović

Budućnost je ovom pobjedom već zakoračila u četvrtfinale, a šansu za ovjeru će imati već u ponedjeljak kada će igrati sa HNK Goricom i još jednom sa Torneospesom. Mečevi će se igrati od 21:40.

Treba podsjetiti da je jedan od timova iz grupe u kojoj se nalazi Budućnost izbačen iz takmičenja, pa će mečevi koji su se trebali odigrati sa njima biti registrovani sa 3:0.

PES Budućnost
foto: Boris Bajović

Grupa A:

1.kolo

EFC Budućnost - Torneospes 4:0

HNK Gorica - HAK 3:0

2.kolo

EFC Budućnost - HAK 3:0

Torneospes - HNK Gorica 2:1

Golove i najzanimljivije detalje sa sinoćnjeg meča možete pogledati u highlightsima:

Bonus video: